Over mij

Larisa 1 500pMijn naam hoef ik u niet meer te vertellen, die staat bovenaan elke pagina. Wat wilt u nog meer over me weten dan?

Ik ben geboren in 1983 te Huizen, en woon daar nog steeds. Vanuit deze mooie woonplaats trek ik er (bijna) dagelijks op uit om foto’s te maken van de regio – en soms daarbuiten – of om naar klanten te rijden.

Voor klanten wil ik een hoop doen. U vraagt, ik draai. Of u nou een simpele aanpassing wilt van uw website of uw beleidsstuk omgezet in een mooi boekwerk: als ik u er blij mee maak, dan word ik er blij van. Win-win, toch?

Wat vinden klanten daar eigenlijk zelf van?

Theehuis De T-Berg

Wij zijn een non profit organisatie en begeleiden leerlingen in het speciale onderwijs. Wij waren op zoek naar een wijze om onze communicatie voor de sociale media te professionaliseren. Ik heb gekozen voor Larisa Landré omdat wij tijdens een kennismakingsgesprek merkten dat zij goed aanvoelde welke wijze van communicatie paste bij onze organisatie. Het advies werd op een prettige wijze gecommuniceerd en er is goed geluisterd naar persoonlijke wensen die passen bij onze organisatie. Het advies was duidelijk wat betreft de wijze waarop je kunt communiceren via de sociale media, het is aangevuld met technische tips en mijn collega’s gebruiken het als handleiding.
Johan Lankreijer,
Leidinggevende Horeca Mytylschool Huizen

GroenLinks Noord-Holland

Larisa heeft voor GroenLinks Noord-Holland diverse materialen voor in de verkiezingscampagne ontworpen en vormgegeven. Tot grote tevredenheid van ons campagneteam en bestuur.   Of het nu ging om online werk of gedrukt materiaal:  Larisa kwam met goede opmerkingen en  inspirerende voorstellen.  Ze had  ook  oog voor praktische zaken. Kortom:  wij zijn zeer te spreken over haar inzet en uitvoering.
Daniël Bulthuis,
campagne-coördinator GroenLinks Noord-Holland